Sportgolv

Sportgolven finns i massor av olika konstellationer. Mer övergripande information om sportgolv finns på nästkommande sida. Våra sportgolv kommer från ett Nederländskt företag, Herculan Sports. Sportgolven installeras helt fogfritt, vilket innebär att man slipper oroa sig för att eventulla skarvar släpper, samt att golven blir lätta att rengöra. Sportgolven som vi levererar går enkelt att renovera med hjälp av ett nytt lager med flytande polyuretanmassa, vilket innebär att man slipper riva ut det gamla golvet och ersätta med ett helt nytt. Effektivt och kostnadssparande.

Våra sportgolv är bedömda via Sunda Hus

Alla våra sportgolv är bedömda via Sunda Hus. Sunda Hus bedömer miljö- och hälsofarliga produkter på marknaden. Detta för att ge kunden en transparent bild av vad det är för typ av material som man köper. Produkterna får sedan bedömningen A, B, C +, C- eller D, där A är bästa resultatet. Vi på Svedborg har jobbat hårt med vår leverantör i Nederländerna för att uppnå ett så högt betyg som möjligt. I dagsläget har alla våra system minst bedömningen C+ med undantaget för vårt nya system Herculan MF Blue som har bedömningen B.

Vi är ensamma om att erbjuda ett komplett sportgolv med helhetsbedömningen B i hela Sverige. Detta är något vi är stolta över och kommer att fortsätta jobba med för att uppnå bättre bedömningar.

I detta dokument presenteras varje sportgolv som rekommenderas för Friskis & Svettis och i presentationen så står det vad för bedömning sportgolvet har via Sunda Hus.

Vi hoppas på ett framtida samarbete och möjligheten att få leverera Sveriges bästa sportgolv!

Att välja sportgolv till sporthallen

Meningen med detta dokument är att presentera olika alternativ av sportgolv som passar för diverse behov. Utefter ditt behov så skräddarsyr vi en lösning. När vi väl har fastställt ert behov så finns priser och information om valt system i detta dokument.

Innan man väljer vilken typ av sportgolv man önskar så kan det vara bra att veta lite mer om sportgolv och vad man ska tänka på. Först och främst är det bra att sätta upp en kravlista över de egenskaper man önskar, där till exempel typ av sport som kommer att utövas fastställs. Sportgolv delas in i tre olika kategorier