Bollmaskiner

Vi säljer bollmaskiner från några av de ledande tillverkarna på marknaden. Välj en bollmaskin från någon av tillverkarna tennis tutor, shotmaker och tennis tower.

Några av de bollmaskiner vi har i vårt sortiment:

  • Tennis Tutor Plus Player

     – En bollmaskin i kompakt format för proffs. Har en elektronisk kontrollpanel som gör det enkelt att justera bollriktning, bollhastighet, matningshastighet, topspin/backspin, oscillator (sidokontroll), random och ett tillägg som fungerar som spelsimulator.
  • Shotmaker Standard

     – En mycket bra bollmaskin som används av proffsen på ATP-touren. Har alla funktioner du kan förvänta dig av seriös bollmaskin. 300 bollars kapacitet och fjärrkontroll.
  • Shotmaker Deluxe

     – Har samma funktioner som Standard-modellen plus blanda annat en mer avancerad kontrollpanel med spelsimulator. Programmera maskinen att följa ett spelmönster du själv väljer som du kan spara i programminnet. Du kan spara upp till 9 st olika spelmönster. Med multifunktionsfjärrkontroll.

Vi har lång erfarenhet av Tennis & sport

Du hittar vårt hela sortiment nedan samt mer info om de olika maskinerna. Svedborg Tennis & Sportgolv grundades 1993 och vi är sedan många år det ledande företaget inom vår bransch i Sverige. Kontakta oss gärna för mer info om våra bollmaskiner!