Välkommen till Svedborg

03 maj 2013

 

Plexipave är världens ledande hardcourt underlag ochanvänds med stor belåtenhet över hela världen.

Bara i USA anläggs årligen över 10 000 banor med Plexipave som underlag.

Även i Sverige är efterfrågan stor och det är ingen slump att Plexipave idag ligger i Sveriges största tennishallar, SALK hallen och på GLTK i Göteborg. Lägg därtill att Sveriges största tävlingar, Kings Of Tennis och SALK Ladies spelas på Plexipave samt Future och nationella tävlingar.

Veteran SM går årligen inomhus på Plexipave!

Med det i åtanke känns det givetvis naturligt för oss att varmt rekommendera Plexipave som banunderlag om man vill ge morgondagens stjärnor de bästa förutsättningarna redan från början. Genom att välja världens mest köpta hardcourt-underlag, Plexipave, får man garanterat ett lättskött spelunderlag som håller sig fräscht år efter år med minimalt underhåll, och som dessutom är skonsamt för både proffs och amatörer.

Herculan

 

Herculans sportgolv ger optimal friktion och har halkskydd som krävs för dagens krävande sporter. På grund av dess höga mekaniska hållfasthet , elastiska egenskaper och dess tjocklek, tål dessa golv med sin höga slitstyrka även andra typer av verksamheter än sport, såsom utställningar, konserter och andra aktiviteter, detta utan extra skydd. Ett Herculangolv är enkelt att underhålla och kan på ett snabbt och ekonomiskt sätt bli som nytt med en ”re-topping” när så krävs.