Herculan System MF+NSL – Perfekta gymgolvet!

Tillsammans med F&S föreningarna har vi tagit fram ett verksamhetsanpassat koncept för det optimala motionsgolvet. Detta system är avsett att monteras ovan en avjämnad yta som betong, etc. För att kompensera avsaknaden av planelasticitet hos betonggolvet, kompenseras detta med vår unika sviktsula, på hela 12 mm märkt NSL (New Soft Line) Denna ger golvet en väl avvägd stötdämpning, samt återfjädring. Härpå appliceras Herculangolvet, fogfritt från vägg till vägg. Detta är ett utmärkt gymgolv med dess speciellt framtagna svikt!

Herculan Multi-Functional 
Multifunktionella och elastiska system för inomhussporter och gymgolv, samt andra aktiviteter såsom mässor, konserter och liknande

Funktioner

Herculan MF sportsgolv är miljövänliga, utan fogar och vadderade med multifunktionella användningsområden med elastiska egenskaper. Herculan MF System klarade tyska AgBB/DIBt:s tester för utsläpp och klassas som säker för inomhus- och byggnadsmaterial.

Herculan MF Sportsgolv är CE- certifierade och uppfyller alla krav enligt EN 14904. Herculans MF Sportsgolv är godkända och certifierade enligt NOC*NSF sport- och golvlista.

Den höga prestandan och icke-porösa ytan på Herculan MF golvssystem, är därför hygieniska och lätta att underhålla. Tack vare den höga mekaniska hållfasthet, och elastiska egenskaper, är det underlag för en slitstark tjocklek. Tack vare den slitstarka tjockleken, på Herculan EX 800 och den utmärkta resistanta Herculan PU 145, kan detta golv kan också användas för utställningar, konserter , tal- och mässor och andra icke-sportfunktioner utan extra skydd.

Alla Herculan sportgolv är lätta att underhålla och kan utbehandlas på nytt på ett enkelt och ekonomiskt sätt när detta krävs.