Sportgolv

Herculan LogoSportgolv från Herculan ger optimal friktion

Herculans sportgolv ger optimal friktion, de är fogfria, har elastiska egenskaper och är slitstarka. Vi säljer, installerar och underhåller dessa högkvalitativa sportgolv.

Slitstarka sportgolv

Herculans sportgolv är så hållbara och flexibla att de även håller för andra typer av verksamheter än sport såsom utställningar, konserter och andra aktiviteter utan att extra skydd behövs. Ett herculan-golv är enkelt att underhålla och kan snabbt och ekonomiskt renoveras med en ”re-topping” efter lång och hård användning.

Herculan MF Sportgolv

Ett av de Herculan golv vi säljer heter MF (Multi-Functional) ett fogfritt, miljövänligt och slitstarkt golv som passar bra för olika typer av inomhussporter och andra aktiviteter som mässor etc. Detta golv klarade tyska AGBB/DIBt:s tester för utsläpp och är CE-certifierat samt uppfyller alla krav enligt EN 14904. Ett säkert golv med halkskydd inbyggt, i form av materialets höga friktion.

Vi sköter din golvinstallation

Svedborg Tennis & Sportgolv AB grundades 1993. Vi har hunnit samla på oss en hel del erfarenhet sedan dess och vi är sedan ett antal år störst inom vår bransch i Sverige.. Ett urval av vad vi genomför för olika typer av arbeten: anläggning, renovering, linjemålning och mycket mer. Kontakta oss gärna för mer info om våra starka, ekonomiska och miljövänliga Herculan-sportgolv.

Herculan System MF

Läs mer

Herculan System MF+NSL – Perfekta gymgolvet!

Läs mer

Herculan System ME+FS

Läs mer

Herculan System ME+XR

Läs mer

Herculan System ME+(A-S)

Läs mer

Herculan System MF+(Rot)

Läs mer

Herculan System Parkett

Läs mer

Herculan System Re-Topping

Läs mer

Herculan Linjemålning

Läs mer